Můj nový ebook zdarma je na světě!

prvni-krucky-v-kresbe

Tak jsem včera večer konečně dokončila nový ebook zdarma! Je určen zejména pro naprosté začátečníky, kteří nikdy nekreslili, protože mají pocit, že to zkrátka neumí. Třeba proto, že jim to třeba řekla paní učitelka na základce… kdo ví, kde se v nás berou tyhle bloky, vždyť každé malé dítě o sobě prohlásí, že kreslit „umí“, a v dospělosti najednou „neumí“ kreslit skoro nikdo… Tenhle ebook by měl být jakýmsi záchranným lanem, které vám umožní propast těchhle dávných bloků překonat a dostat se na druhou stranu.

Najdete v něm tipy, jak se zbavit kreslení, koule1osvojíte si základy kresby, vyzkoušíte si i stínování a pochopíte, jak do obrázků dostat prostor. Díky tomu by vám měl dodat sebevědomí a víru, že se kreslit skutečně můžete naučit, a podnítit vás k dalšímu tvoření.

Ebook najdete tady.

Moc bych sobě i vám přála, aby se vám ebook líbil a umožnil vám získat nového báječného koníčka, kterým kreslení bezpochyby je.

Mějte krásný den… a budu ráda, když budete informaci o existenci ebooku dál sdílet, děkuju.

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Tipy a triky mailem

    Kreslíte či malujete a chcete se rozvíjet? Když mi zanecháte mailovou adresu, budu vám cca 1× měsíčně posílat mail s užitečnými tipy pro kresbu a malbu a informací o případných kurzech, které by vás mohly v tvorbě posunout dál. Z odběru mailů se můžete kdykoli odhlásit. Aby vám maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si přidat do adresáře mou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.

  • Aktuální info o kurzech

    Chcete dostávat informace o nově vypsaných živých kurzech? Zaregistrujte se níže. Aby vám moje maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si do adresáře přidat mou mailovou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.