Kde brát inspiraci?

Odmalička mám problém s tím, že mi hrozně dlouho trvá, než se rozmyslím, co mám vlastně malovat. Věci, které mám kolem sebe, mi připadají nudné, obyčejné, všední, fádní. A přitom – když se dívám na web – je to tak snadné: malovat se totiž dá úplně cokoli!

Jen se podívejte na titulní fotku. Nějaké staré boty, a když se jim dá pozadí v pěkné kontrastní barvě, jaká je to paráda!

Nebo tohle:

 citrón

Jeden citrón, a šup – krásný obrázek.

Ale malovat se zjevně dají i úplně „obyčejné věci“:

6dc5cb63fc6c946903e1b47006ee650c 

To by člověk nevěřil, co všechno jde a může to vypadat pěkně. Takže až příště nebudete vědět, do čeho se pustit, rozhlédněte se kolem sebe, něco si vyberte a pusťte se do toho!

 

Zdroj obrázků: Pinterest

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Tipy a triky mailem

    Kreslíte či malujete a chcete se rozvíjet? Když mi zanecháte mailovou adresu, budu vám cca 1× měsíčně posílat mail s užitečnými tipy pro kresbu a malbu a informací o případných kurzech, které by vás mohly v tvorbě posunout dál. Z odběru mailů se můžete kdykoli odhlásit. Aby vám maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si přidat do adresáře mou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.

  • Aktuální info o kurzech

    Chcete dostávat informace o nově vypsaných živých kurzech? Zaregistrujte se níže. Aby vám moje maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si do adresáře přidat mou mailovou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.