Akrylové markery

Dobrý den, dnes mám tip pro ty z vás, kdo rádi t voříte akrylovými barvami. Objevila jsem na trhu akrylové markery, které se dají použít jak k dotvoření obrázků malovaných klasicky štětcem (třeba tenký bílý na dodělání fousků kočce), tak i třeba ke sketchingu, jako jsem to udělala já v obrázku nahoře. Markery se vyrábí v celé řadě nádherných odstínů a v široké paletě tlouštěk hrotu.
Osobně jsem zakoupila markery značky UniPosca, ale určitě vám budou dobře fungovat i jiné. Příjemně mě překvapilo, že se oproti klasickým fixkám nepropíjejí ani na relativně tenkém papíře, a tím, že jsou akrylové, tak nádherně kryjí.

Doporučuju vyzkoušet.


  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Tipy a triky mailem

    Kreslíte či malujete a chcete se rozvíjet? Když mi zanecháte mailovou adresu, budu vám cca 1× měsíčně posílat mail s užitečnými tipy pro kresbu a malbu a informací o případných kurzech, které by vás mohly v tvorbě posunout dál. Z odběru mailů se můžete kdykoli odhlásit. Aby vám maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si přidat do adresáře mou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.

  • Aktuální info o kurzech

    Chcete dostávat informace o nově vypsaných živých kurzech? Zaregistrujte se níže. Aby vám moje maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si do adresáře přidat mou mailovou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.