Seznam základních pomůcek pro olejomalbu – YouTube

šumava1

Krásný den vám všem, moc vás zdravím a doufám, že tuhle dobu nevnímáte jako omezení, ale že vidíte příležitosti, které nám otevírá: příležitost být více se svými blízkými, spojit se více s přírodou, vnímat více sami sebe, nebo třeba možnost věnovat se více rozvoji sebe sama.

Říkala jsem si, že možná budete mít víc času na své koníčky nebo třeba budete hledat koníčky nové a že byste se třeba mohli věnovat malbě.

Možná by právě tenhle volný čas, který se před vámi otevřel, mohl být tou pravou dobou, abyste vyzkoušeli olejomalbu nebo se v ní více pocvičili.

Protože se s vámi nemohu potkávat osobně, rozhodla jsem se, že pro vás alespoň začnu postupně vkládat na YouTube krátká videa s nejrůznějšími inspiracemi a tipy týkajícími se malby nebo že vás třeba někdy pozvu prostřednictvím Youtube k sobě domů do ateliéru „na koukačku“, když budu malovat. (Budu samozřejmě komentovat, co dělám a proč, abyste si z mého postupu mohli odnést nějkou inspiraci a poznatky pro své vlastní malování.)

Jako úplně první počin jsem natočila krátké video, ve kterém shrnuji, jaké minimální pomůcky budete potřebovat, abyste se mohli pustit do olejomalby. Využijte toho, že e-shopy fungují, objednejte si a můžete začít. Slibuju, že olejomalba stojí za to :-).

Video najdete zdarma ke zhlédnutí zde. Příště si povíme, jak na to.

(Předestírám, že to zatím před kamerou moc neumím, ze začátku videa jsem dost toporná, Oskar z toho nebude, ale slibuju, že na sobě budu pracovat, mějte se mnou trpělivost 😉 .)

No a vzhledem k tomu, že vám teď nemůžu pomáhat s obrázky naživo, rozhodla jsem se, že vám také nabídnu možnost stručných individuálních lekcí malby či konzultací vašich obrázků po Skypu či WhatsAppu. Cena 300 Kč/30 min.

Mějte se krásně a malujte s úsměvem,

Hanka

  • Nejnovější příspěvky
  • Rubriky
  • Tipy a triky mailem

    Kreslíte či malujete a chcete se rozvíjet? Když mi zanecháte mailovou adresu, budu vám cca 1× měsíčně posílat mail s užitečnými tipy pro kresbu a malbu a informací o případných kurzech, které by vás mohly v tvorbě posunout dál. Z odběru mailů se můžete kdykoli odhlásit. Aby vám maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si přidat do adresáře mou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.

  • Aktuální info o kurzech

    Chcete dostávat informace o nově vypsaných živých kurzech? Zaregistrujte se níže. Aby vám moje maily nepadaly do spamu, nezapomeňte si do adresáře přidat mou mailovou adresu hanka@malujemesusmevem.cz.